Locatie Gelderland Midden

Onze muzikale diensten wordt gegeven door een team bestaande uit o.a. muziektherapeuten, psychologen en persoonlijk begeleiders. Per uitvoering zijn er minimaal twee medewerkers aanwezig. Hieronder stellen ze zich kort voor.

Locatie Gelderland midden komt op plekken als Apeldoorn, De Veluwe, Liemers en richting Ede/Wageningen.

Contact: gelderlandmidden@demuzikaleontmoeting.com

Rosa (Coördinator Gelderland midden)

Om de afwas leuker te maken leerde mijn vader ons al op jonge leeftijd (meerstemmig) zingen. Het gevoel van samen zingen of gezang horen geeft mij levensvreugde, maar ook een vredige tevredenheid en rust. Dit gevoel overdragen aan mensen in een kwetsbare fase in hun leven vind ik zeer bijzonder en elke keer weer raakt het me. De herkenning die de mensen vinden in de muziek, de kalmte die het brengt of juist vreugde is prachtig om te mogen zien. Ook het persoonlijke moment op het einde van een Muzikale Nachtzoen kan zowel voor de gever als ontvanger magisch zijn.

Janneke

Toen ik 9 jaar was ben ik begonnen met harp spelen en sinds die tijd zijn harpen mijn grootste hobby.  Na ruim 10 jaar als logopedist en trainer Totale Communicatie in het speciaal onderwijs te hebben gewerkt vond ik het tijd voor wat anders. Ik werk met veel plezier bij de harpwinkel de Zingende Snaar en speel in verzorgingshuizen en bij mensen thuis. Hier speel ik ook graag samen met andere harpisten of met een klarinettist. Ik vind het fijn om te spelen en zingen bij de Muzikale Ontmoeting. Muziek is een prachtige manier om contact te maken met mensen. Bovendien geeft het rust en kunnen ze ervan genieten!