Overige diensten

Bij al onze muzikale diensten dragen we de visie en benaderingswijze uit van de eerder omschreven  warme zorg.

De muzikale morgengroet

Een ochtendritueel voor verzorgingshuizen en hospices. In te zetten in de ochtend tussen 9:30 en 12:00. De uitvoering vind plaats op  twee groepen waar we beide  +/- 45-60 min. spelen.  De duur is  wederom afhankelijk van de spanningsboog van de toehoorders. De focus ligt op rust, herkenning en met een positief gevoel de dag beginnen.

De muzikale nachtzoen

Een avondritueel voor verzorgingshuizen en hospices. In te zetten op avonden tussen 18:30 en 22:00. De uitvoering vind plaats op  twee groepen waar we beide  +/- 45-60 min. spelen.  De duur is afhankelijk van de spanningsboog van de toehoorders. De focus ligt op rust, ontspanning, contact en een veilige sfeer creëren.

Individuele begeleiding in een hospice setting

Muziek aan bed kan een bijzonder waardevol en intieme gelegenheid zijn. De muziek is qua tekst, ritme en volume afgestemd op de ontvanger. Soms is de muziek genoeg, soms raken we in gesprek. Ruimte, respect en afstemming zijn de belangrijkste aspecten in deze vorm van begeleiding.

Workshops

We geven workshops op scholen, verzorgingstehuizen, verdiepingsdagen etc. In overleg passen we de werkwijzen aan op de doelgroep.

Herdenkingsbijeenkomsten en begrafenis

Herdenkingsbijeenkomsten kunnen een extra lading krijgen door het inzetten van live muziek. De muziek kan emoties oproepen maar heeft ook een sterk troostend karakter. Afhankelijk van de vraag kijken we wat de wensen zijn en hoe we daaraan tegemoet kunnen komen.

Bruiloft

Als u zou willen dat we uw bruiloft opluisteren met live muziek maken we een afspraak om jullie wensen door te spreken. Jullie kunnen kiezen uit verschillende opties, meerstemmige zang, gitaar, dwarsfluit, piano en harp muziek. Ook is er de mogelijkheid een speciaal lied voor jullie te schrijven.

IMG-20180516-WA0000
Foto: Jessica Jongman Photography