Muzikaal aanbod

De muzikale nachtzoen

Een avondritueel voor verzorgingshuizen en hospices. In te zetten op avonden tussen 18:30 en 22:00. De uitvoering vind plaats op  twee groepen waar we beide  +/- 45-60 min. spelen.  De duur is afhankelijk van de spanningsboog van de toehoorders. De focus ligt op rust, ontspanning, contact en een veilige sfeer creëren.

De muzikale morgengroet

Een ochtendritueel voor verzorgingshuizen en hospices. In te zetten in de ochtend tussen 9:30 en 12:00. De uitvoering vind plaats op  twee groepen waar we beide  +/- 45-60 min. spelen.  De duur is  wederom afhankelijk van de spanningsboog van de toehoorders. De focus ligt op rust, herkenning en met een positief gevoel de dag beginnen.

Individuele begeleiding in een hospice setting

Muziek aan bed kan een bijzonder waardevol en intieme gelegenheid zijn. De muziek is qua tekst, ritme en volume afgestemd op de ontvanger. Soms is de muziek genoeg, soms raken we in gesprek. Ruimte, respect en afstemming zijn de belangrijkste aspecten in deze vorm van begeleiding.

Herdenkingsbijeenkomsten

Herdenkingsbijeenkomsten kunnen een extra lading krijgen door het inzetten van live muziek. De muziek kan emoties oproepen maar heeft ook een sterk troostend karakter. Afhankelijk van de vraag kijken we wat de wensen zijn en hoe we daaraan tegemoet kunnen komen.