Wie?

Website foto

Onze muzikale diensten wordt gegeven door een gekwalificeerd en jong team. Per uitvoering zijn er minimaal twee medewerkers aanwezig. Hieronder stellen ze zich kort voor.

Ilse Tummers

20180519_170733In 2015 ben ik afgestudeerd als muziektherapeut. Tijdens deze opleiding heb ik me gericht op mensen in de laatste fase en mensen met dementie.  Ik speel gitaar, piano en harp en zing graag. In 2014 was de eerste uitvoering van de muzikale nachtzoen in het verzorgingshuis Huize Rosa te Nijmegen, met positief resultaat. Mijn droom is dat er op vele plekken in Nederland dit soort projecten uitgevoerd worden. Met echte aandacht voor de ander, de omgeving en de sfeer.

 

 Verena Wild

In het kader van mijn opleiding tot gezondheidszorg-psycholoog heb ik gewerkt met mensen met een levensbedreigende ziekte. De nadruk lag op de behandeling van psychische klachten, maar daarnaast was er veel aandacht voor vragen rondom zingeving, verlies en rouw. Door mijn opleiding als Yoga-docent heb ik ervaring met lichaams- en ademhalingsoefeningen die rust en ontspanning kunnen brengen. Ik heb jarenlang met veel plezier in een koor gezongen en ben erg blij dat ik ook door het zingen een bijdrage kan leveren aan de muzikale nachtzoen.

 

Floor Verbakel

DSC_9680
Ik ben opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener werk ik momenteel als persoonlijk begeleider in de doof- blinden zorg.
Door een muzikale opvoeding is mijn affiniteit met muziek groot. Ik vind het een hele eer om mijn stem in te kunnen zetten om rust te creëren en emoties los te maken bij hen die de muzikale ontmoeting beleven.

 

Bart WillemseGitaarleraar Bart muzikale nachtzoen

Als Gitaarleraar Bart geef ik akoestische
gitaarles op verschillende locaties in Nijmegen. Toen Ilse mij vroeg
of ik met de Muzikale nachtzoen wilde meedoen, hoefde ik niet lang na
te denken. Ik vind het heel mooi om met onze muziek wat lichtheid en
rust te brengen, juist daar waar er zo’n behoefte aan is.

 

Anouk Platenkamp

Anouk Platenkamp - celtic harpAl vanaf mijn 12e speel ik voor dementerende ouderen. Na mijn opleiding tot klassiek harpiste ben ik mij gaan specialiseren in het spelen voor mensen met dementie of mensen in de laatste levensfase. In mijn ervaring is de avond een kwetsbaar moment voor veel mensen, dit kan extra versterkt worden door bijvoorbeeld dementie. Als muzikant vind ik het fijn om mensen te kunnen helpen tijdens die kwetsbare momenten. De muzikale nachtzoen biedt hiervoor een prachtige gelegenheid.

 

Stan Fecken (stagiair muziektherapie)StanFecken 1

Als 3e jaars muziektherapie student, zit ik in mijn stage jaar. Voor het aankomende seizoen loop ik voor een groot gedeelte mijn stage binnen De Muzikale Ontmoeting. Muziek en ouderen is een combinatie die mij persoonlijk erg aanspreekt. Hierdoor ben ik zeer gemotiveerd geraakt om vele nieuwe ervaringen op te  kunnen gaan doen binnen De Muzikale Ontmoeting.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Martina Knol schreef:

    Dag Ilse en Vera, Bedankt voor jullie practige en inspirerende bijdrage gisteren bij de boekpresentatie van Karin Brandt. Een van jullie sprak ik na afloop over Therese Schroeder Sheker. Beslist iemand die jullie graag willen leren kennen of althans het werk wat ze gedaan heeft. Veel succes, Martina
    https://en.wikipedia.org/wiki/Therese_Schroeder-Sheker
    http://chaliceofrepose.org/

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s